Bluetooth inschakelen op windows 10 free download

Bluetooth inschakelen op windows 10 free download

Looking for:

Bluetooth inschakelen op windows 10 free download.Bluetooth software exe for windows 10

Click here to Download

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Many Windows 10 users are looking to ditch wires, and wibdows to more convenient wireless peripherals. Thousands of organizations use Ninite Pro to patch and secure software including Try it for free right now. See the release notes for what’s new or читать полностью, known issues, installation instructions, and supported hardware. Als de bluetooth inschakelen op windows 10 free download is opgenomen in een multifunctionele printer of All-In-One-printer, ziet u mogelijk alleen de naam van uw printer. Bear in mind that this troubleshooter is not perfect, which is why we suggest trying it last. Geen jargon.
 
 

 

Bluetooth inschakelen op windows 10 free download. Intel® Wireless Bluetooth® Driver for Windows® 10 64-Bit for Intel® NUC

 

Opmerking: Als de scanner is opgenomen in een multifunctionele printer of All-In-One-printer, ziet u mogelijk alleen de naam van uw printer. Als uw scanner is ingeschakeld en met het netwerk is verbonden, moet Windows deze automatisch vinden. Beschikbare scanners kunnen alle scanners op een netwerk zijn, zoals Bluetooth-scanners en draadloze scanners of printers die op een ander apparaat zijn aangesloten en in het netwerk worden gedeeld.

U kunt ook dit ook handmatig doen. Als uw scanner niet in de lijst staat, selecteert u De printer die ik wil gebruiken, staat niet in de lijst , en volgt u de instructies om deze handmatig toe te voegen. Als u draadloze toegangspunten, extenders of meerdere draadloze routers met afzonderlijke SSID’s gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw pc met hetzelfde netwerk is verbonden als de scanner om deze te kunnen vinden en installeren.

Als u een nieuwe draadloze scanner hebt die nog niet is toegevoegd aan uw thuisnetwerk, leest u de instructies bij de scanner en kijkt u op de website van de fabrikant voor meer informatie en voor de actuele software voor uw scanner. Als de scanner is opgenomen in een multifunctionele printer of All-In-One-printer, ziet u mogelijk alleen de naam van uw printer. U doet dit als volgt:. Opmerking: Moet u de app Windows Scanner installeren? U kunt de app downloaden op Microsoft Store.

Typ in het zoekvak op de taakbalk Windows Scannen en selecteer vervolgens Scannen in de resultaten. Plaats het gewenste item met het te scannen oppervlak naar beneden gericht op de plaat van de flatbedscanner en sluit het deksel. Selecteer onder Bestandstype in welk bestandstype u de scan wilt laten opslaan.

Selecteer Meer weergeven om de opties van Bestand opslaan in weer te geven. Blader onder Bestand opslaan in , naar de locatie waar u de scan wilt opslaan. Selecteer Scannen onder aan het scherm om uw document of afbeelding te scannen.

Nadat de scan is voltooid, selecteert u Weergeven om het gescande bestand te bekijken voordat u het opgeslagen hebt of selecteert u Sluiten om het op te slaan. U kunt het gescande document of de gescande afbeelding bewerken in het voorbeeld dat wordt weergegeven wanneer u Weergave selecteert. Selecteer in de taakbalk Verkenner om een eerder opgeslagen gescand bestand te zoeken. Selecteer vervolgens de locatie die u hebt gekozen om gescande bestanden in op te slaan. Als geen van deze instructies uw scannerprobleem heeft opgelost, is er mogelijk een probleem met de scanner zelf.

Ga naar de website van de fabrikant van de scanner voor specifieke informatie voor probleemoplossing. Windows 10 Meer Een netwerk-, draadloze- of Bluetooth-scanner installeren of toevoegen. Notities: Als u draadloze toegangspunten, extenders of meerdere draadloze routers met afzonderlijke SSID’s gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw pc met hetzelfde netwerk is verbonden als de scanner om deze te kunnen vinden en installeren. Mogelijk hebt u beheerdersmachtiging nodig om bepaalde scanners te installeren.

Een afbeelding of document scannen met de app Windows Scanner. Intel Software License Agreement. Intel requires an accepted license agreement in order to download this file.

Would you like to reconsider? I accept the terms in the license agreement. I do not accept the terms in the license agreement. This download is valid for the product s listed below. Get started. Disclaimers 1. Product and Performance Information 1 Intel is in the process of removing non-inclusive language from our current documentation, user interfaces, and code.